Omul momentului

IMG_1179_resize

7 Comments

 1. Reply
  o feminista 15 Jul ’11

  drumul de odinioara a dus la imprumuturi ireponsabile facute de republicani sub administratia Bush – Clinton reusise sa echilibreze budgetul- la razboaie absurde, la faptul ca cei foarte bogati platesc putine impozite, totul cazand pe umerii clasei mijlocii.

 2. Reply
  bogdan 15 Jul ’11

  Toti presedintii au imprumutat in nestire – Obama insusi, peste 3000 de miliarde.

  Tocmai de aceea America poate si trebuie sa revina pe drumul deschis de Parintii Fondatori ai natiunii. La acele vremuri ma refeream, nu la Bush.

  • o feminista 15 Jul ’11

   Nu prea inteleg ce vrei sa spui cu “drumul deschisde Parintii Fondatori” referitor la situatia actuala. E totusi o diferenta de vreo cateva secole. Cat despre Obama, parerea mea e ca a incercat sa serveasca natiunea americana si nu lobby-ul ( omogen acela) al companiilor petroliere ca cel de dinaintea lui. Uite un articol interesant: http://www.nytimes.com/2011/07/14/opinion/14kristof.html?_r=1&src=tptw

 3. Reply
  Catalin 15 Jul ’11

  Bogdane,
  pun nişte întrebări aşa mai cu dichis, ca şi cum ne-ar băga cineva soarele în ochi…
  Naţiunea americană este mai bătrână decât civilizaţia română?
  Valorile civilizaţiei americane s-au născut pe continent sau sunt importate?
  Din punct de vedere strategic americanii nu au făcut inovaţii. Cel mai mare duşman al lor, din punct de vedere militar, este Rusia sau China ?
  Sunt teme de gândire…
  Chiar dacă nu va mai fi Obama, teoriile vor rămâne…

 4. Reply
  bogdan 15 Jul ’11

  Sunt perfect constient de riscurile pe care mi le asum aducand astfel de subiecte pe un blog foto. Pana acum am incercat sa le tin deoparte, mai ales ca in afara fotografiei sunt implicat total in razboiul culturilor.

  Totusi, astfel de discutii aici nu isi au rostul – e doar pierdere de vreme. Luati ce-am scris ca pe o opinie personala si atat.

 5. Reply
  Catalin 15 Jul ’11

  Culturile se contopesc.
  Cea mai slabă devine amintire.
  Ai rămas dator…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *